SVETOVANJE

Našim strankam nudimo brezplačno polurno svetovanje v našem demonstracijskem salonu. Za termin se lahko dogovorite po elektronski pošti (info@prezracevanje.si).

Da bi Vaš in naš čas porabili karseda produktivno, vas prosimo, da nam že vnaprej pošljete povpraševanje z vso potrebno dokumentacijo za izdelavo rešitve. Prosimo vas tudi, da si podrobno preberete tehnične informacije na naši internetni strani (splošno o prezračevanju, pogosta vprašanja in definicije glavnih pojmov)! Če ste od nas že prejeli našo ponudbo, se seznanite tudi s priloženimi informacijami.

Če želite, da vam za vaš objekt pripravimo seznam potrebnih pretokov zraka po posameznih prostorih in seznam z oceno vrednosti najprimernejše opreme za prezračevalni sistem, nam pošljite tlorise in v nekaj dneh vam bomo brezplačno poslali navedeno dokumentacijo (razpored pretokov zraka, specifikacijo potrebnega materiala in vrednost materiala ter montažnih del). Priporočamo, da to storite pred obiskom za svetovanje, zato da tega lahko izkoristimo, da dorečemo detajle.

Strankam, ki se bodo odločile za sodelovanje z našim podjetjem za izvedbo instalacije, nudimo dodatno usklajevanje tehničnih parametrov, izdelavo novih tehničnih rešitev in risb in po potrebi ogled na objektu.

Strankam, ki se ne bodo odločile za sodelovanje z nami pri izvedbi sistema nudimo brezplačno le prvi izris in izdelavo prve ponudbe. Ostale storitve obračunamo v skladu s cenikom.